01 / 02
02 / 02

F.A.M.E. (Fit And Motorized Exercise);maakt fitness voor lager belastbare mensen mogelijk!

F.A.M.E. is de naam van onze 10 unieke gemotoriseerde toestellen die u op een ontspannen manier optimaal in vorm houden. Omdat de apparatuur gemotoriseerd is, kan ieder op eigen niveau zijn of haar programma afwerken en zelf de belasting bepalen. Mensen met een slechte conditie of een beperking/ handicap kunnen volstaan met het volgen van de bewegingen en degenen die stevig willen trainen kunnen naar gelieve kracht uitoefenen.

Het compleet nieuwe systeem zorgt ervoor dat F.A.M.E. oefeningen gemakkelijk zijn en leuk om te doen. Zelfs als u last heeft van rugpijn of artritis kunt u profijt hebben van de moeiteloze conditietraining van de toestellen. De korte intensieve sessies per toestel zorgen ervoor dat uw spieren worden versoepeld en versterkt. Tevens wordt uw conditie verbeterd.

Wat is nu het verschil met reguliere fitness en de F.A.M.E. fitness-stoelen?

Doordat de F.A.M.E. stoelen elektromotorisch worden aangedreven ontstaat er een regelmatig patroon van bewegen, dus ook een verantwoorde en gecontroleerde spieractiviteit. Hierdoor blijft spierpijn achterwege. Minder sportieve mensen, zware en oudere mensen hebben nu de mogelijkheid om bij ons iets aan sport en of hun figuur te doen. Ook mensen met klachten aan rug, schouders, gewrichten en dergelijke krijgen de kans iets aan hun spieren te doen (denk daarbij ook aan
revalidatie).

Hoe werken de F.A.M.E. fitness-stoelen?

Elke stoel brengt het lichaam in een andere ritmische beweging. Hierdoor worden alle grote spiergroepen van het lichaam getraind en soepel gemaakt. De intensiteit van de training kan worden afgestemd op ieders wensen. Naarmate er intensiever wordt meegetraind, zullen de resultaten vergroten. De tijdsduur van elke stoel is 3 minuten. De totale training duurt 30 minuten per keer. Aanbevolen wordt om de training 2 tot 3 maal per week te onderhouden.

Vraag onze medewerkers voor meer informatie of kom een gratis proefles doen!