01 / 04
02 / 04
03 / 04
04 / 04

Nu geopend, Deskundige nazorg voor kankerpatiënten!

Voor alle vrouwen en mannen, met of herstellend van kanker, is er nu een plek waar deskundig advies en/of behandeling en nazorg zich gebundeld heeft voor Veenendaal en omstreken.

Fysiq Vision start met X-FITTT

Fysiq Vision start met X-FITTT

Fysiq Vision Veenendaal start met X-Fittt. "Trots zijn we bij X-Fittt dat we wederom weer een kwalitatief goede organisatie aan ons hebben weten te binden", aldus Thomas Verweij. In Veenendaal gaat X-Fittt de samenwerking aan met Fysiq Vision. X-Fittt was al langere tijd opzoek naar nieuwe samenwerking met een geschikte...

Fysiq Vision behaalt Plus/Topzorgcertificaat

Fysiq Vision behaalt Plus/Topzorgcertificaat

Supertrots op ons gehele team! Advies- en beweegcentrum Fysiq Vision heeft afgelopen week het predicaat TopZorgpraktijk van Menzis en ***Plus van de Friesland. Voor deze twee verzekeraars is dat een erkenning van de kwaliteit die wij leveren. We voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen van onze branchevereniging maar gaan in...

Supertrots op ons gehele team!

Advies- en beweegcentrum Fysiq Vision heeft afgelopen week het predicaat TopZorgpraktijk van Menzis en ***Plus van de Friesland. Voor deze twee verzekeraars is dat een erkenning van de kwaliteit die wij leveren.
We voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen van onze branchevereniging maar gaan in vele aspecten een stapje verder.

Hierbij gaat het om zaken als:
• Transparantie en heldere informatievoorziening
• Wachttijden
• Patiëntinformatie
• Aantal benodigde behandelingen
• Ruime openingstijden
• Service
• Contacten met andere specialisten en ziekenhuizen


Om ons een TopZorg- en PlusPraktijk te mogen blijven noemen, worden we periodiek door de verzekeraars gecontroleerd.
Door deze twee keurmerken weet u als patiënt dat u bij Fysiq Vision verzekerd bent van de allerbeste zorg, ook als u niet verzekerd bent bij Menzis of de Friesland.