01 / 04
02 / 04
03 / 04
04 / 04

BELANGRIJK: Behandelplan gedurende Corona-crisis

BELANGRIJK: Behandelplan gedurende Corona-crisis

Met pijn in ons hart informeren wij u over het volgende: vanaf dinsdag 24 maart 2020 zullen wij alle geplande afspraken op de praktijk omzetten naar telefonische consulten, eventueel uit te breiden met een videoconsult.

BELANGRIJK: Corona maatregelen Fysiq Vision

BELANGRIJK: Corona maatregelen Fysiq Vision

Lees hier de Corona preventiemaatregelen fysiotherapie, die vanaf heden van kracht zijn alsmede ons Corona protocol

Nu geopend, Deskundige nazorg voor kankerpatiënten!

Voor alle vrouwen en mannen, met of herstellend van kanker, is er nu een plek waar deskundig advies en/of behandeling en nazorg zich gebundeld heeft voor Veenendaal en omstreken.

Fysiq Vision behaalt Plus/Topzorgcertificaat

Fysiq Vision behaalt Plus/Topzorgcertificaat

Supertrots op ons gehele team! Advies- en beweegcentrum Fysiq Vision heeft afgelopen week het predicaat TopZorgpraktijk van Menzis en ***Plus van de Friesland. Voor deze twee verzekeraars is dat een erkenning van de kwaliteit die wij leveren. We voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen van onze branchevereniging maar gaan in...

De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) heeft telefonische- en videoconsulten in ‘coronatijd’ erkend als alternatief voor fysieke fysiotherapeutische zorg. Telefonische- en videoconsulten worden dus vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Als u uw behandelingen uit de basisverzekering vergoed kreeg, gaan deze consulten nu ook ten koste van de basisverzekering.

Telefonisch- of videoconsult
Wij zijn ons er zeer van bewust dat we telefonisch of via een videoverbinding niet altijd de zorg kunnen bieden, die we u fysiek wel kunnen bieden. Het is volgens ons in deze tijd echter wel een goede manier om u van advies te kunnen blijven voorzien bij uw problemen omtrent houding en beweging en u te ondersteunen bij uw oefenprogramma thuis. Via een videoverbinding kunnen we meekijken met uw oefeningen en waar nodig bijsturen.
Daarnaast is het voor ons als praktijk een manier om deze coronacrisis het hoofd te bieden. We hopen dan ook dat u ons blijft benaderen met vragen of klachten met betrekking tot houding en beweging, dan doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen.

Afspraak maken
Wij blijven bereikbaar via ons telefoonnummer; 0318-552565 of via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als er sprake is van spoed, dat wil zeggen als u blijvende restklachten zou ontwikkelen als er nu niet fysiek behandeld wordt, kunt u bij ons nog wel terecht voor een fysiotherapeutisch consult. We hebben wel vernomen dat u daarbij een verwijzing van uw arts/specialist nodig heeft dat u echt behandeld moet worden. Dit geldt ook als u werkzaam bent in een cruciaal beroep en zonder fysiotherapeutische zorg uw beroep niet meer uit zou kunnen voeren.

Zorg goed voor elkaar!

Hartelijke groet,

Het hele team van Fysiq Vision