01 / 04
02 / 04
03 / 04
04 / 04

Fysiq Vision

Fysiq Vision hoofdvestiging ParallelwegOp deze website vindt U algemene informatie over ons advies-en beweegcentrum Fysiq Vision in Veenendaal en Ederveen. Fysiq Vision heeft verscheidene specialismen in huis om u van dienst te zijn. Naast algemene fysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, Mc Kenzie therapie, oncologische fysiotherapie, medical taping, bedrijfsfysiotherapie en sporten voor jong en oud onder deskundige begeleiding van een van onze medewerkers.

 


Onze visie is dat op welk niveau u ook aan beweging zou willen doen, wij het mogelijk proberen te maken.

Door onze kleinschalige aanpak kunt u sporten zoals u wilt en wanneer u wilt, bij ons geen bodybuilders! Ook wanneer u door wat voor een klachten dan ook (in het verleden) nooit heeft durven sporten kunt u bij ons terecht. Samen met een van onze medewerkers wordt er gekeken wat voor u de mogelijkheden zijn. Na een intakegesprek wordt er dan evt. over gegaan tot de training.We bieden ook specifieke programma's aan voor bepaalde doelgroepen. Mensen met diabetes, kanker, rugklachten, kinderen met overgewicht (obesikids) of kids die het gewoon leuk vinden om te fitnessen kunnen allemaal terecht in speciaal hiervoor opgerichte groepstraining.

Oefenzaal Fysiq VisionHeeft U na het lezen van deze informatie nog vragen, bijvoorbeeld over ons Diabetesprogramma, neemt U dan gerust contact op met een van onze medewerkers of via email / telefoon (zie onze contactgegevens.

Door onze ruime openingstijden kunnen we u goed van dienst zijn.

 

Peter Gardien

Peter Gardien

praktijkeigenaar, manueel therapeut, sportfysiotherapeut, arbeidsfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut. Deelnemer werkgroep artrose heup/knie

Natascha Plate

Natascha Plate

praktijkeigenaar, oncologiefysiotherapeut, arbeidsfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut, bestuurslid ROF GV en NVFL, voorzitter werkgroepen DM2 en Oncologie&Palliatieve Zorg en deelnemer werkgroep artrose heup/knie
Willemaaike van de Berg

Willemaaike van de Berg

Oedeemfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut en deelnemer werkgroepen artrose heup/knie, CVRM en aangesloten bij ClaudicatioNet

Margreet L'homme

Margreet L'homme

algemeen fysiotherapeut, bewegingswetenschapper, en aangesloten bij ClaudicatioNet

 Jelco van Ginkel

Jelco van Ginkel

algemeen fysiotherapeut

Roos van Gastel

Roos van Gastel

fysiotherapeut i.o ,fitnessinstructeur en begeleider X-FITTT

 

Anke van de Haar

Anke van de Haar

manueel therapeut, algemeen fysiotherapeut, kindermanueel therapeut

Diana Kampert

Diana Kampert

slenderen

Remy van Ravenhorst

Remy van Ravenhorst

fitnessinstructeur en begeleider X-FITTT
 Arthur Muradov
Arthur Muradov
 
fitnessinstructeur
natasja van noordenne

Natasja van Noordenne

kinderfysiotherapeut

Alette Blankers

Alette Blankers

kinderfysiotherapeut

 

aed_overlevingskansWe beschikken over een AED binnen ons bewegingscentrum! Met een AED is de kans op overleving na een hartstilstand 70%. Omdat hartstilstand in Nederland nog altijd één van de meest voorkomende doodsoorzaken is, vonden wij het noodzakelijk om een AED in ons centrum beschikbaar te hebben.

Sportcompressiekousen van Herzog Sport Compression

Kuiten kunnen soms extra hulp gebruiken
De benen, met name de kuiten, hebben tijdens sportbeoefening veel te verduren. Bij iedere pas wordt drie keer het lichaamsgewicht opgevangen. Bij het hardlopen komen klachten aan de kuiten dan ook vaak voor, maar ook bij balsporten als basketball, tennis, volleybal, handbal, hockey en voetbal. Wie geen acht slaat op de eerste signalen, vergroot de kans op blessures. Meer informatie over de Sport Compressiekousen vind je op de website van Herzog.

kous_wit

Eigenschappen: Gedoseerde compressie
  Afnemend drukverloop van enkel tot knie
  In confectie- en maatwerk leverbaar
   
Voordelen: Effectief bij diverse klachten aan het onderbeen
  Sneller herstel na de inspanning

 

Bloedcirculatie

Het hart pompt via het slagaderlijk systeem zuurstofrijk bloed naar de organen en weefsels. Het zuurstofarme bloed moet vervolgens weer via de aderen, tegen de zwaartekracht in, terug naar het hart worden getransporteerd.

Kuitspierpompwerking
Voor de terugvoer van bloed vanuit de voeten en benen naar het hart is de zgn. kuitspierpomp verantwoordelijk.  De kuitspierpomp wordt ook wel het ‘hart’ van het aderlijke (veneuze) systeem genoemd. Door tijdens het lopen en fietsen de kuitspieren afwisselend aan te spannen en te ontspannen worden ze respectievelijk eerst korter en dikker en vervolgens weer langer en slanker. De aderen worden hierdoor ritmisch leeggedrukt en het bloed wordt, tegen de zwaartekracht in, omhoog gestuwd. Bij het ontspannen van de kuitspieren zorgen de in de aderen aanwezige klepjes ervoor dat terugstromen wordt tegengegaan. Zo zal het bloed op een efficiënte manier worden afgevoerd in de richting van het hart.

Onderstaand vindt u de enquete tevredenheid. 

Uw gegevens gebruiken wij anoniem en uitsluitend voor kwaliteitsdoeleinden. Lees het privacyreglement voor meer informatie.

Als uw formulier volledig ingevuld is, druk dan op de knop "Verzenden"

ENQUETE TEVREDENHEID

Enquete tevredenheid
Powered by BreezingForms